10-10-2006


Brandweerwagen botst tegen auto dove man .



Maandag 9 oktober, 2006 Riverside.

Een brandweerwagen op weg naar een interventie botste tegen een auto bestuurd door een dove man op het kruispunt van Riversie en Merrillavenue.
Officier Matt Parrish vertelt dat de bestuurder van de Honda Civic stond te wachten voor het rood licht om links af te slaan op Merrillavenue terwijl de brandweerwagen met flitsende lichten en volle sirenes kwam aangereden. Omdat al de baanvakken richting noord bezet waren reed de brandweerwagen op het linkerbaanvak.
De bestuurder van de auto die volledig doof is hoorde de sirenes niet. Het licht sprong op groen en hij begon links af te draaien vlak voor de brandweerwagen.
De bestuurder van de brandweerwagen probeerde hem te ontwijken maar raakte de Honda op de zijkant. De voorbumper van de Honda werk afgerukt en de brandweer kwam tot stilstand net tegen een brandkraan. Net niet snel genoeg om de kraan af te rukken.
De bestuurder van de Honda, Harold Levy, 58 jaar en doof, zei dat hij op weg was naar spullenhulp om een paar dingen af te zetten.
“Nog een geluk dat ik niet gewond ben”, schreef hij in een notitieboekje, en hij wees daarbij op de spullen die in zijn auto verspreid lagen.

Geen opmerkingen:

Blogarchief