17-01-14

Phonak Roger Pen - de pen voor je oorPhonak Roger Pen - de pen voor je oor 
           
Phonak is wereldwijd marktleider in solo-apparatuur en introduceert nu de Roger Pen waarmee de slechthorende in gezelschappen, vergaderingen en over grote afstand de stem van een spreker rechtstreeks in de hoortoestellen kan horen met een ongekend goed spraakverstaan.
De losse microfoon lijkt sprekend op een pen, zodat niemand in de gaten heeft dat er een hulpmiddel gebruikt wordt.
De Roger Pen overtreft alle andere FM- en digitale solo-apparatuur: het biedt een wetenschappelijk bewezen1 doorbraak in spraakverstaan. Tevens zijn de mogelijkheden voor een werkplekaanpassing nu een stuk uitgebreider dankzij de Roger clip-on mic. Zo kan de Roger Pen uitgebreid worden met wel 10 extra microfoontjes.
De uitbreiding van het hoortoestel met solo-apparatuur is zeer gebruikelijk bij volwassenen die beter willen verstaan in gezelschappen.
Een draadloze revolutie
De Roger Pen heeft een unieke behuizing in de vorm van een pen en heeft een nieuwe microchip met  nieuwe spraak-in-ruis-algoritmen, een geheel eigen Phonak ontwikkeling.

  • De beste prestaties
Roger biedt de beste spraak-in-ruis-prestaties in de hoorindustrie, met bewezen verbeteringen van 54%1 ten opzichte van traditioneel FM en 35%1 ten opzichte van haar eigen vorige generatie Dynamic FM-technologie.
  • Gebruiksvriendelijk
Niets is zo makkelijk in het gebruik als Roger: met één druk op de knop is het klaar voor gebruik. Zo kan ook met één druk op de knop een extra Roger Pen of Roger clip-on microfoon toegevoegd worden om meerdere mensen te voorzien van een microfoontje.
  • Universeel
Roger is het meest diverse en flexibele systeem in de markt. Zo is Roger vrijwel volledig compatibel met elk hoortoestel, cochleair implantaat en BAHA.
Roger gebruikt de 2.4 GHz-band waarbij de unieke, intelligente technologie voortdurend naar vrije frequenties zoekt, zodat spraak altijd duidelijk en helder hoorbaar is. Bovendien is de 2.4 GHz-band over de hele wereld vrij toegankelijk zodat Roger-gebruikers overal ter wereld kunnen genieten van goed spraakverstaan.
Voor meer informatie over de Roger Pen kunt u terecht op www.phonak.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de vergoeding door de zorgverzekeraar.
Van: doof.nl

Blogarchief